Magic Circus

Simon er den flotte sømand, der holder styr på hele cirkusset. Han ved altid, hvad der sker – og hvor det sker. Sømanden Simon har rejst over hele verden… Og han fortæller virkelig gode historier. Altså røverhistorier.
Simon kan slippe af sted med en hvilken som helst historie. Han er nemlig både flot og charmerende.

DONNA-BOO

Donna-Boo er den kærlige flodhest, som gør alt for at få det bedste ud af alt og alle.
Hun er meget forfængelig, og synes, det er vigtigt at gøre sig umage med at se godt ud. Men du skal ikke tage fejl af Donna-Boo! Til trods for sit yndige udseende og kærlige væsen er det de færreste, der tør lægge sig ud med hende – hun er nemlig bomstærk!

Magic Circus

MAX MADNESS

Max Madness er den vildeste og skøreste tryllekunstner, du nogensinde har set. Han elsker næsten alt. Og faktisk har han aldrig set noget, han ikke elsker. Men mest af alt elsker han magi. Skør skør magi...
Max er også en rigtig god ven, og han passer godt på sine venner – både de skøre og de ikke så skøre.

Maggie er den sødeste lille tryllekunstner. Hun er så mega sød og velopdragen, at nogen et eller andet sted nok skriver en bog om hendes gode opførsel… Hun laver sine tryllelektier hver eneste dag for at blive bedre og dygtigere. Hun elsker alle smukke ting, og derfor tryller hun skønhed frem overalt.

Magic Circus

FOGHLY

Engang var Foghly bange for næsten alt. Og den dag i dag er der stadig ingen, der ved, hvorfra han pludselig fik sit mod.
Foghly selv mener, at det enten skyldes den nye hat, de nye sko, det nye overskæg… ELLER de nye leggings!
– Han er lidt i tvivl. Men til gengæld har han masser af selvtillid, og synes selv han er ret cool.

ALBA & CARLA

De skønne søstre er ikke bare søstre, de er også bedste venner!
De hjælper hinanden med alt og træner og træner for at blive endnu bedre – og for at finde på nye cirkuskunster. De elsker at være sammen, og de elsker akrobatik, og på trods af at de er ganske ganske unge, er de både meget modige og meget talentfulde.

Davie er fuld af sjov og ballade og har et rigtigt løvehjerte! Han elsker at grine, og at få dig til at grine, så han er altid klar med sjove tricks og skægge fortællinger – selv på en dårlig dag…
Pas på du ikke dør af grin! Davie er nemlig så fuld af løjer, at du aldrig ved, hvor du har ham.
Du kan dog altid regne med, at han altid har gang i noget gak og gøgl – og at det bliver vildt sjovt.