DAVIE

Tadaaa! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Davie eller linket nedenunder og print ham ud – så er han klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!

SIMON

Juhuuu! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Simon og print ham ud – så er han klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!

DONNA BOO

Yay! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Donna Boo og print hende ud – så er hun klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!

MAGGIE

Jubiii! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Maggie og print hende ud – så er hun klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!

MAX MADNESS

Buuum! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Max Madness og print ham ud – så er han klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!

ALBA OG CARLA

Thuhej! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Alba og Carla og print dem ud – så er de klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!

FOGHLY

Jaaa! Her er skabelonen til dit Magic Circus dyr! Klik på Foghly og print ham ud – så er han klar til at blive farvelagt med dine yndlingsfarver!